Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I pro letošní podzim je jejím druhým domovem španělský ostrov Gran Canaria. Zorka Hejdová (33) před pár týdny zabalila kufry a odletěla na Kanárské ostrovy natáčet reality show Love Island. Stejně jako v loňském roce má s sebou moderátorka rozsáhlou garderobu.

Na obrazovce se tak díl po dílu objevuje v provokativních sexy modelech nejrůznějších barev a střihů. „Je to přes 30 stylingů, mám ráda módu a máme tam krásné varianty a tuhle stránku Love Islandu si užívám,“ svěřila se Super.cz Zorka Hejdová, která si také pochvaluje péči profesionálního týmu, který jí vytváří účesy a make-up. „Ivana Tokárská je jedna z našich top vizážistek a je nesmírně kreativní, takže má mou plnou důvěru a vždy je to tvůrčí proces,“ svěřila se Zorka.

Ta už se na obrazovce objevila v černých minišatech se spadlými rameny, ve kterých měla nepřehlédnutelný dekolt. Zářila ve žluté róbě s vysokým rozparkem nebo v růžovém modelu luxusní značky Magda Butrym.

Není však jediná, kdo má pro tento brand slabost. Ve stejných šatech se totiž ve společnosti objevila i Jennifer Lopez. „Nebude vadit, když otázku “Who wore it better?!” tentokrát vynecháme?!“ svěřila se Zorka, která v šatech zazářila stejně jako hollywoodská hvězda. Jak to moderátorce na obrazovce sluší, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám