Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravidlo, že „doma není nikdo prorokem“ platí i v modelingu. Jen ti zasvěcení vědí, koho si vybavit pod jménem Simona Dvořáková. Ve skutečnosti tato zelenooká blondýnka z agentury Czechoslovak Models boduje v předních kampaních světových módních domů a zahraniční módní návrháři se o ni doslova perou.

Nyní jsme měli po dlouhé době příležitost vidět andělskou tvář krásné Simony naživo na přehlídce spodního prádla La Perla v pražském hotelu Buddha Bar, na kterou se přišla podívat třeba Kateřina Herčíková.

Simona v prvotřídních modelech věhlasné italské značky vypadala vážně božsky a mnohým z přítomných připomínala mladou českou filmovou sexbombu Olgu Schoberovou. Simona Dvořáková loni zvítězila v soutěži MissGolf a zazářila na přehlídce luxusního obchodu Simple Concet Store v modelech Yves Saint Laurent, Balenciaga nebo Givenchy. Spíše než v Čechách je blonďatá kráska velebená hlavně v italském Milánu, kde pracovala pro značky Blumarine, Ermanno Scervino, L'Oreal a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám