Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Bena Afflecka (51) a jeho bývalé ženy Jennifer Garner (54) se zdá být nejlepší za dlouhé roky. Nejenže se nedávno s upřímnou vřelostí loučili, když se setkali v Itálii, ale nyní byli dokonce spatřeni, kterak se k sobě chovají velmi přívětivě i v hercově vozidle. Že by Jennifer jako Jennifer?

Exmanžele vyfotili v pátek, kterak Affleck svou bývalou ženu, s níž má tři děti, odvážel k jejímu vozu. Když jej přátelsky objala ze zadního sedadla, kam se posadila, Ben jí láskyplné gesto opětoval a se přivřenýma očima k ní naklonil hlavu.

Herec, který nedávno oslavil první výročí svatby se svou manželkou Jennifer Lopez, se ale rozhodně nedopouštěl se svou ex žádných nepřístojností. Vedle tatínka totiž seděla jejich mladší dcera Seraphina. Dvojice má ještě o tři roky starší Violet a jedenáctiletého syna Samuela.

S těmi skvěle vychází i JLo, která má zase patnáctiletá dvojčata s exmanželem, zpěvákem Marcem Anthonym. Není divu, že loni společně s Benem dlouho hledali vysněný dům, kam by se pohodlně vešli jak oni, tak všechny jejich děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám