Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) se už zanedlouho divákům představí v nové roli. Přijala nabídku režiséra Jiřího Adamce (76) a od podzimu se bude objevovat v seriálu Cesty domů.

Fanouškům Adamcova seriálu se Brožová představí v roli Heleny Šeborové, krásné a úspěšné ženy, která víc jak patnáct let žije ve vztahu s podnikatelem Václavem Janákem, kterého ztvární Petr Štěpánek. „S postavou Heleny se teprve seznamuju. Zatím o ní vím, že není potvora, ale hodný a vlídný člověk, který se snaží pomáhat druhým. Do děje zasáhne hned od prvních dílů a poměrně dramaticky. Na to se opravdu těším,“ řekla Brožová.

Sekundovat jí na place bude Petr Štěpánek, který v seriálu hraje workoholika. „Mé rozhodování ovlivnily dvě věci. S režisérem Jiřím Adamcem se známe ještě z DAMU a vždycky jsme na sebe takzvaně slyšeli, proto je spolupráce s ním pro mě pokaždé moc příjemná. Role Václava se mi líbí, protože je strašně zajímavá. Není ani placatá, ani prvoplánová, Václav je člověk z masa a kostí. Řeší problémy, které mě zaujaly, proto pro mě tato nabídka byla lákavá,“ vypočítal Štěpánek důvody.

„Navíc když máte kolem sebe lidi, s nimiž si rozumíte, musí to z výsledku, z té televizní obrazovky, být znát. Má seriálová rodina se mi moc líbí, jsem zvědavý, jak se ke mně bude chovat a jak se budou naše vztahy měnit,“ dodal herec, jehož seriálovou rodinu kromě Brožové doplní ještě Kristýna Janáčková a Miloslav Tichý.

Reklama

Další články

Načítám