Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálie Grossová (21) původně před dvěma lety začala zkoušet hlavní ženskou roli v muzikálu Fantom opery se svým expřítelem, operním pěvcem Danielem Matouškem. S ním se sice rozešla, protože ji mnohokrát podvedl, k roli Christine se ale vrátí a bude ji zpívat, ovšem s jinými jevištními partnery.

"Jsem vděčná, že to nakonec vyšlo, taky to bude role, ze které budu mít největší respekt," uvedla Natálka, kterou uvidíme v Divadle GoJa Music Hall vedle Mariana Vojtka (51) a Radima Schwaba, kteří ztvárňují v alternaci titulní roli. Nahradí těhotnou kolegyni Moniku Sommerovou (37). Druhá z původních Christine Michaela Štiková je zase zaneprázdněna svými mateřskými povinnostmi.

"Fantoma naštěstí nemám spojeného se svým ex, ale se skvělou partou. Rozhodně je lepší hrát s kamarády než s mým ex. Ten má svoji práci, vlastně ani nevím, co dělá, a tak to zůstane. Nejsem s ním v kontaktu, nikde ho nesleduji a sledovat nechci. Nepřeju mu nic špatného, ale s takovým člověkem už v kontaktu být nechci," pronesla rázně Natálka, která je spokojená ve svém současném vztahu. "Konečně cítím, že mě má někdo rád," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám