Hlavní obsah
Článek

Tak na těchto fotografiích by ji poznal málokdo. Miss World Taťána Kuchařová se nechala přemluvit a vlasy si nechala obarvit na červeno. Kuchařová nafotila další kampaň svojí dvorní módní návrhářce Ivaně Mentlové a v nové ohnivé barvě vlasů vypadá neskutečně sexy.

„Barva vlasů koresponduje s barvou šatů a kožešin. Táňa je otevřená experimentům, z nápadu byla nadšená,“ říká návrhářka Ivana Mentlová. A Taťána její slova jen potvrzuje. „Ráda zkouším nové role. Moc mě to baví a užívám si to. Být zrzkou mě bavilo, klidně bych si to vyzkoušela i na delší dobu. Změn se nebojím,“ dodala Taťána Kuchařová.

Fotografem kampaně je opět renomovaný Matúš Tóth. O make-up a vlasový styling se postarala vizážistka Ivana Tokárska. Nejnovější kampaň Ivany Mentlové v bohémském duchu je inspirována 70. léty. Návrhářka vytvořila luxusní kožešiny v odlehčené variantě tentokrát v netradičních barvách žluté, oranžové a modré. V kolekci se objevují strečové kožené kalhoty, semišové sukně v A-linii, hedvábné topy i společenské šaty. Střihy jsou velmi rafinované a ženské s využitím různorodých materiálů.

Reklama

Další články

Načítám