Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trojnásobný držitel cen Emmy Billy Miller již není mezi námi. Herec zemřel pátek v texaském Austinu. Příčina smrti prozatím nebyla určena, ale v prohlášení jeho zástupce o hercově úmrtí, které bylo vydáno až v neděli, v den jeho nedožitých 44. narozenin, byla zmínka o Millerově boji s maniodepresivními stavy (v současnosti známějšími jako bipolární afektivní porucha).

Rodák z Tulsy v americké Oklahomě se proslavil především rolemi v seriálech a amerických telenovelách jako Mladí a neklidní, General Hospital, All My Children či Kravaťáci. V posledním zmiňovaném se proslavila mimo jiné i Meghan Markle, manželka britského prince Harryho.

Než se Miller proslavil jako herec, pracoval v podatelně zábavní agentury v Kalifornii a jako model u známé agentury Wilhelmina. Jeho prvotinou byl zmiňovaný seriál All My Children, v němž ztvárnil Richieho Novaka. Tři ocenění Emmy získal za roli Billyho Abbotta v Mladých a neklidných, kde setrval šest let.

Související témata:
Billy Miller

Reklama

Další články

Načítám