Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z Daniely Písařovicové (45) je od pátku paní Brzobohatá. Moderátorka řekla své "ano" muzikantovi Ondřeji Brzobohatému (41). Svatbu měli v Itálii půl roku po zásnubách. Od provalení veselky si řada čtenářů dělala legraci s narážkou na zálibu Ondřeje v převlékání do dámských modelů z toho, kdo z páru vynesl svatební šaty.

A legraci si z toho dokázal udělat i sám muzikant. "Stačí si střihnout se snoubenkou o to, kdo z vás bude mít nakonec svatební šaty, mít větší trpělivost s místními úřady, schopného a zkušeného koordinátora, odháněče dešťových mraků, starší sestru s prořízlou italskou pusou a vše frčí jako nová Vespa," prozradil s humorem sobě vlastním o svatbě Brzobohatý.

Svatba se konala u slavného gardského jezera. "Úřad nám přidělil oddávajícího, což v našem případě byla sympatická paní Elena, která rozpoznala střední věk novomanželů a duchapřítomně usoudila, že nás není třeba poučovat sáhodlouhým vyprávěním o manželství, a hlavně nás zdržovat od jeho prožívání. Vzala to hopem a my mohli vyrazit na hostinu," dodal muzikant.

Reklama

Další články

Načítám