Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že si po necelém měsíci a půl oblékne na společenskou událost totožný outfit, herečka Kateřina Brožová (56) rozhodně neřeší. Důkazem jsou šaty, které včetně bot a doplňků vynesla na začátku srpna na tiskovou konferenci televize Nova. Stejně se oblékla i naoslavu narozenin Františka Janečka (79).

V blankytném modelu zazářila na obou akcích mezi ostatními pozvanými dámami a jen málokdo by řešil, že přípravu tím pádem odflákla. Kateřina vypadala skvěle, a i když nemluví o trendech udržitelnosti, může jít dalším ženám příkladem. Není potřeba mít narvaný šatník spoustou šatů anebo se chlubit cizím peřím, když si modely půjčují.

Zastáncem půjčování ostatně Kateřina není. "Už ani nepamatuju, kdy jsem si něco půjčovala, možná na nějaké natáčení, využívám to úplně minimálně," řekla Super.cz herečka, která je na druhou stranu zákaznicí online nákupů. "Vidím střih, barvu, siluetu. Volím podle toho, zda mě ty šaty osloví a jsou dostupné. Nechám si je poslat, vyzkouším je. A když se nelíbí, nehodí anebo nesedí, tak je pošlu zpátky," popsala.

Reklama

Další články

Načítám