Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos na jaře hvězda show Svatba na první pohled přiznala, že nedobrovolně zhubla. Blondýnka Natália Mykytenko se postupně začala ztrácet před očima a shodila 10 kilogramů. Změnou stravy a cvičením už se jí podařilo pár kilo získat zpět.

Aktuálně se nejvýraznější tvář reality show cítí ve svém těle dobře a svou postavou se také ráda pochlubí. „Jsem ráda, že jsem přibrala pět kilogramů. Konečně. Ani nevíte, jakou mi to udělalo radost, když jsem se zvážila a viděla tam 55 kilo. Začínám se opět cítit skvěle ve svém těle,“ nechala se slyšet.

Začínající podzim se rozhodla trávit na ostrově Ibiza, odkud poslala pozdrav jen v bikinách. Předvedla tak tělo, na kterém celé léto dřela. „Láska a pláž jsou vše, co potřebuji,“ svěřila se sexy blondýnka, která se může chlubit neuvěřitelně vyrýsovanou postavou.

Od své účasti v soutěži prošla Mykytenko pořádnou proměnou. Nejen, že se ráda opaluje a snědou pokožku si udržuje i návštěvami solária. Svůj hrudník si nechala zvětšit a plnější má také rty. Právě a své rty často slýchá negativní komentáře. „Co má s tou pusou? To má, jak kačer nebo se mi to zdá,“ přečetla si Natálka v komentářích pod fotkami v plavkách. Její figuru, na které pravidelně dře, ale sledující ocenili. „Natálko, vy máte opravdu nádhernou postavu,“ napsala jí jedna z fanynek.

Reklama

Další články

Načítám