Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Decastelo (45) po boku Tomáše Třeštíka jenom kvete, což je znát nejen na společenských akcích, ale také ze snímků, které spolu partneři čas od času sdílí na sociálních sítích.

Tentokrát se pochlubili romantickou fotografií, která hovoří i bez nějakého dlouhého komentáře za vše. „Občas fotka mluví sama za sebe. Vděčná,“ napsala oblíbená moderátorka k momentce, na které se tiskne ke svému partnerovi.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevilo spousty milých vzkazů.

„Tak tohle je za mě vaše nejlepší společná fotka. Láska a štěstí,“ napsala jedna z fanynek. „Vy jste tak úžasní, ta láska je u vás všudypřítomná,“ vzkázala další. „Krásná fotka. Blízkost, láska, bezpečí,“ podotkla příznivkyně.

Ze sociálních sítích Evy Decastelo lze přečíst, že měla pořádně nabité léto prací, ale také si během slunných dnů našla čas i na relax nebo dovolenou u moře, kterou si užila se svými nejbližšími. V galerii se podívejte, jaké snímky spolu Eva a Tomáš v posledních měsících sdíleli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám