Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není jen herečkou, ale také talentovanou spisovatelkou dětských knih. Nyní Monika Zoubková (47), kterou můžete znát jako problémovou Terezu Benešovou z Ordinace v růžové zahradě 2, vydala už druhou. Příběhy původně psala pro své dcery, Emmu Luisu (15) a Stellu Marii (11). "Ale holky už jsou na ně staré," řekla Super.cz na křtu knížky Putování za minísky.

Jako kmotry si kupodivu nepozvala kolegyně, které jsou maminkami, i když na křest dorazily i dámy, jejichž snímky můžete vidět v naší fotogalerii, ale svoje čtyři mužské kolegy. Překvapivě neodmítl ani držitel Českého lva Michal Kern, který kvůli ní kdysi skončil v nemocnici.

"Kdysi jsem mu při veřejné generálce vybila zuby. Měla jsem v ruce flašku, kterou jsem ho měla ohrožovat a trochu víc jsem se rozmáchla a odnesly to jeho zuby. On mi to pak oplatil, protože mě měl chytit za vlasy a praštit se mnou o zem. Skončila jsem s otřesem mozku a oba jsme odjížděli sanitkou," vyprávěla nám. Dalšími kmotry byli David Matásek, Bob Klepl a Matouš Ruml. S těmi si navzájem neublížili.

Monika, která v červenci oslavila sedmačtyřicáté narozeniny, vypadá pořád jako dívenka. Žádný elixír mládí za tím ale hledat nemáme. "Asi jsou to geny. Také hodně chodím se psem, vůbec chodím hodně pěšky a snažím se nepoužívat auto ani tramvaje, a pak dělám jógu. A čím dál tím víc se snažím myslet na to, co jím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám