Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kerry Katona (43) dříve patřila ke zpěvačkám dívčí kapely Atomic Kitten. Ze zašlé slávy těží dodnes, ale spíše než pěveckými výkony plní stránky bulváru svými výměnami partnerů a váhovými výkyvy. V posledních měsících se ale usadila a je stále zamilovaná až po uši do svého snoubence Ryana Mahoneyho.

Po boku o devět let mladšího fitness trenéra se jí konečně opět podařilo zhubnout, a tak se nebojí nechat zvěčnit v bikinách. A dokonce si troufla i na plavkové kalhotky tangového typu.

Se snoubencem dovádí u bazénu ve španělské Marbelle, kde jí nic nechybí. Tentokrát to vypadá, že konečně našla toho pravého. Vdaná byla ostatně celkem třikrát, takže by si štěstí v lásce určitě konečně zasloužila.

Mamina pěti dětí také doufá, že se jí váha podaří udržet a neskončí opět ve spárech nemilosrdného jo jo efektu. Před lety ostatně značně přibrala a se svou postavou nebyla vůbec spokojená. Pod dohledem snoubence se ale konečně dočkala větších výsledků, byť by si ještě přála zpevnit a nějaké to kilčo dolů ještě shodit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám