Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka soutěže krásy a modelka Nikol Švantnerová (31) je už několik měsíců maminkou dcery Mii. S partnerem Ondřejem a dcerou žijí v Olomouci. Krásná brunetka přiznala, že si návraty do Prahy užívá, zároveň jí ale život na Moravě velmi vyhovuje.

„V Praze je to vždy příjemné, ale zároveň se velmi ráda vracím domů, protože jsem si odvykla tomuto ruchu a rychlému životu. Když sem přijedu a potřebuju vše dohnat, tak jsem v jednom kole, nezastavím se, nenajím a pak jedu domů, kde mám takový ten svůj klid,“ přiznala Nikol pro Super.cz s tím, že možná právě i díky tomu je dnes šťastnou maminkou.

„Potřebovala jsem to, pořád jsem se za něčím honila a měla pocit, že nemůžu zpomalit, protože bylo něco dalšího a dalšího. Stěhování mě dokázalo zpomalit a mám díky tomu asi i tu malou. Mám pocit, že kdybych žila v Praze, tak by na to těhotenství nikdy nebyl čas, protože by mi zase něco utíkalo. Ale na té Moravě mi nemělo moc co utéct a trošku jsem zabrzdila,“ vysvětlila na pražské společenské akci, kde se představoval nový parfém.

Do Prahy dorazila i se svou rodinou. V době, kdy byla na akci, partner hlídal dceru opodál. „Malá byla celý den se mnou, i ve chvíli, kdy mi dělali make-up nebo jsme vybírali oblečení. Vždy je přítomná a je takový můj parťák. Také chci, aby si na tohle zvykala, myslím si, že až z toho bude mít větší rozum, tak ji to bude třeba i bavit,“ řekla.

Nikol si své soukromí střeží, přesto nám alespoň odtajnila, že je její partner skvělý otec.

„Je to samozřejmě ten nejlepší tatínek, ale je fakt, že já ho k práci kolem malé moc nepustím. Všechno si ráda udělám sama. Tatínci jsou tady také od těch srandiček a hraní. Takže je přítomen všemu, ale samozřejmě špinavou práci odvede vždy maminka. A také si myslím, že to stejně umíme nejlépe, takže je to někdy lepší,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám