Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) se rozhodla, že konečně vyvrátí všechny spekulace o tom, že si nechala pomocí silikonu vytvarovat svoje poprsí. "No, tak si klidně sáhněte," vyzvala Super.cz na párty nového otevření oční kliniky. A opravdu si nechala ňadra osahat. Má je měkká, čehož majitelky implantátů nedosáhnou ani několik let po plastické operaci.

Na plastice ovšem Míša opravdu byla. Pod kudlu šla loni v listopadu a právě od té doby se začaly šířit informace, že se půvabná blondýnka nechala vylepšit. Sama ovšem tvrdí, že si tehdy nechala upravit jen špatně srostlou jizvu na hrudníku.

"Já mám také všechno pravé a žádnou operaci, která by mne nějak vylepšila, jsem nepodstoupila," reagovala na diskuzi na párty i Markéta Hrubešová, která také patřila k hostům. "To já jsem se vylepšit nechal. Mám za sebou operaci očí, abych všechny přítomné krásky viděl opravdu ostře," dodal k debatě herec Mirek Šimůnek a své rozhodnutí si nemohl vynachválit.

Na mejdanu kliniky, kde operaci absolvoval, si tak mohl prohlédnout i to, že Míše Ochotské prosvítají pod kraťounkými šaty kalhotky a že má pořádnou modřinu na stehně. "To mám od psa," popřela Míša to, že jí pohmožděninu způsobil při milostných hrátkách její přítel Michal Exner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám