Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ať už malá nebo velká prsa – ženy, které se netrefí do konfekční velikosti 75B, to mají s výběrem těžké. Našli jsme však pro vás obchod, ve kterém koupíte i jinde nesehnatelné velikosti – 65AA i 100G.

V obchodech nejsou krajní velikosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy, respektive jejich prsa, nejsou stejné. Jedna má široký hrudník a menší prsa, druhá je má zase daleko od sebe. Naštěstí se však prodávají podprsenky ve všech možných velikostech, z nichž jedna nakonec padne každé. Ve většině kamenných obchodů se však tyto netradiční velikosti nepodávají, a tak se spousta žen zbytečně snaží obléct do konfekční velikosti 75B. Na internetu ale bez potíží seženete krásné podprsenky v jakékoliv velikosti.

Široký hrudník a velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne každá žena má postavu dvacetileté modelky. Dámy s pořádnými ženskými tvary i s větším obvodem pod prsy pak marně v obchodech hledají podprsenky, které by je neškrtily a u nichž by prsa nevytékala z košíčků. Tato béžová podprsenka s elegantní vyšívanou krajkou je však k dispozici i ve velkých velikostech – pro obvod až 110 cm a velikost košíčků B až J. Navržena byla speciálně pro velká prsa, a tak poskytuje dostatečnou podporu i exkluzivní vzhled.

Malá prsa a útlé tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani drobné dívky a ženy však nejsou dnes ničím výjimečným. A také ony to mají s výběrem podprsenky leckdy těžké. Áčkové košíčky sice v obchodech občas zahlédneme, ale s příliš velkým obvodem. Na Astratex.cz však seženete podprsenky s obvodem již 65 cm – například tuto něžnou podprsenku, která nabízí pohodlné nošení a zvětšení prsou díky push-up efektu až o dvě čísla.

Drobná postava a velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejedna štíhlá žena se může pochlubit velkým poprsím. A zdá se, že ani tyto dámy nemají často u prodejců štěstí. Podprsenky s velkými košíčky a nízkým číslem obvodu na českých pultech k dostání nejsou. Záchranou pro drobné majitelky velkých ňader pak může být nabídka online obchodů. Tato krásná a pohodlná podprsenka je k dostání také ve velikosti 65F a výjimkou na Astratexu nejsou ani podprsenky pro ještě větší prsa – například 70J.

Široký hrudník a menší prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani ženy, které běžně oblékají větší velikosti a přitom k nim příroda na hrudníku nebyla tolik štědrá, to nemají s výběrem lehké. Tato okouzlující bílá podprsenka se však vyrábí také ve velikosti 85A, takže padne skvěle i ženám s větším hrudníkem a menšími košíčky. A kromě toho je skutečně luxusním kouskem, který se stane ozdobou každé ženy.

Zlatý střed – nejběžnější velikosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz samozřejmě nezapomíná ani na nositelky nejprodávanějších konfekčních velikostí. Originální kousky s netradičními vzory nebo s luxusní krajkou jsou k dostání ve všech běžných velikostech. Všechny nabízené kousky i velikosti jsou skladem a doprava je do druhého dne. A co když spodní prádlo nesedí? Můžete jej bez potíží vyměnit nebo vrátit. Stále internetu nevěříte? Vyzkoušejte si podprsenky před koupí na odběrních místech. Není na čase obměnit šatník?

Další články

Načítám