Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do pořadu Sama doma zamířila nová moderátorka Vindy Krejčí, která bodovala v soutěžích krásy jako Miss Czech Republic nebo Miss Global, ale má za sebou také herecké i moderátorské zkušenosti z rádií či společenských událostí. První vysílání z ostravského studia má již za sebou.

Je pravda, že mi chvíli trvá, než ty pocity zpracuji, třeba až když vidím nějaký ten výstup, ale radost byla veliká. Pořad Sama doma je tradiční a velmi sledovaný. Velkou výzvou pro mě také je, že je to živé vysílání, které probíhá ve veřejnoprávní televizi. Takže si člověk musí dávat pozor na spousty věcí. Moje mnohem zkušenější kolegyně, které vysílají z Prahy, jsou profesionální moderátorky, což je také výzva. Člověk nechce nikoho zklamat a chce, aby měl ten pořad tak skvělou úroveň, jakou má,“ svěřila se Vindy se svými pocity Super.cz.

Zároveň přiznala i přirozené obavy. „Jsem energický člověk, nevěděla jsem a stále nevím, jak moc tu energii do toho pořadu promítat. Zda být spíš formálnější, nebo naopak. Zkrátka se s tím pořadem sžít. Myslím si, že tohle byly moje největší obavy, pak, že třeba řeknu něco špatně nebo si na něco nevzpomenu, ale zatím to dopadlo všechno dobře a máme skvělé ohlasy, což mi dělá radost,“ vysvětlila s tím, že si výborně sedla i se svou moderátorskou kolegyní Izabelou Vydrovou, která je v Sama doma také nováčkem.

„Jsme nová moderátorská dvojice. Obě začínáme společně, takže to prožíváme spolu. Všeobecně mě celý tým pořadu přijal dobře, štáb je velmi profesionální. Linda Bendová, která je naše mentorka a má Sama doma na starost, je pro mě i velkým vzorem. Je to krásná, kultivovaná, elegantní a profesionální žena. Velmi dobře se s ní pracuje, jde vidět, že jí na pořadu i jejím týmu záleží. Myslím, že máme nastavenou dobrou energii,“ dodala Vindy Krejčí, která vysílá každý pátek z Ostravy.

Reklama

Další články

Načítám