Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka Playboye Char Borley prozradila tajemství svých královských výdělků. Vnadná blondýnka, která se může chlubit více než půlmilionem fanoušků na Instagramu, prozradila, že muži ji zahrnují penězi za to, že se stane jejich ‚profesionální přítelkyní‘. „Jsou to šílené peníze, nemám ani ponětí, kolik jsem tím už vydělala,“ chlubí se Londýňanka, která se zároveň věnuje i fitness trenérství.

Pravděpodobně i díky pravidelnému cvičení má tato čtyřicetiletá maminka pevnou postavu, na které zřejmě každého zaujmou na první pohled velmi vypracovaná lýtka. Podobně silnými a svalnatými lýtky proslul rod Tudorovců, v čele s králem Jindřichem VIII. Borley má ale pochopitelně i řadu dalších předností, které mužům imponují. Jeden z nich ji prý dokonce zahrnul do své poslední vůle.

Char, která o některých svých fanoušcích hovoří jako o závislácích, nabídku profesionální přítelkyně nazývá ‚The Girlfriend Experience‘. Muži si ji mohou najmout na den, týden či měsíc. Vše přitom probíhá pouze online formou. „Mohou mi kdykoli poslat zprávu na mé soukromé číslo a mají ke mně přístup 24 hodin denně sedm dní v týdnu,“ říká bývalá modelka z pánských časopisů, o níž už se v minulosti psalo v souvislosti s její dcerou (22), která jí schvaluje finální snímky, které může s virtuálními partnery sdílet.

Reklama

Další články

Načítám