Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otec Lejly Abbasové (44) žije v Súdánu a moderátorka se s ním dlouhé roky nevídala. Jak ale zjistila, nebylo o co stát. Dnes ho považuje jen za někoho, kdo poskytl biologický materiál k jejímu stvoření. "Za otce v tom plném slova smyslu ho považovat nemůžu," řekla Super.cz.

Velkou roli v tom hrál alkohol, na což přišla už během jejich prvního setkání na půli cesty, sešli se v Egyptě. "Byla to relativně krátká schůzka a už tam mě překvapilo, že pije, protože Súdán je těžce prohibiční stát. Říkala jsem si, jak se dostává k alkoholu," vyprávěla. Brzo to ale měla zjistit, když se za otcem vypravila do jeho bydliště.

"Zjistila jsem, že je to ten těžký africký piják, který si kupuje načerno pálený alkohol třeba z autobaterií, který se pak prodává v petkách. Je to hrozný denaturák, kdy je hop nebo trop, zda oslepnete a přežijete. Jemu to úplně zničilo žaludek a většinu času mluvil z cesty," svěřila se Lejla, která nám v našem videu popsala bizarní cestu s otcem za jeho alkoholovým opojením.

Její otec před několika lety pít přestal, ale vztahy to přesto nenapravilo. "Zdraví má podlomené, obrátil se zpátky na víru, i když to byl levičák. Jeho příběh je víceméně pozitivní, protože už byl na pokraji smrti. Ale nestýkám se s ním. Náš vztah už byl tak zatížený minulostí a také tím, jaký to je pohádkář. Nechci se nechat stahovat do něčího virtuálního světa, byť je to můj otec," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám