Hlavní obsah
Článek

Velmi podivnou žalobu musel v minulých dnech řešit floridský soud. Jakýsi muž, který tvrdí, že je bratrancem Angeliny Jolie (48), totiž požadoval soudní zákaz přibližování pro Brada Pitta (60), Johna Travoltu (58) a celou scientologickou církev.

Jak to vysvětlil? „Jonathan Jolie byl v sídle 1. června v sídle scientologické církve v Clearwater na Floridě, kde jej fyzicky napadli Brad Pitt a John Travolta,” citoval ze spisu server RadarOnline.

„Žiji ve Vatikánu a byl jsem vyslán přímo papežem Benediktem, abych sledoval Brada Pitta a zabránil mu, aby se připojil ke scientologům v Clearwater, kteří jsou vedení Johnem Travoltou. Beru to osobně, protože pokud se Pitt stane scientologem, vymyje svými scientologickými představami hlavu mé sestřenici Angelině Jolie, což by znamenalo, že rod Jolie bude infikován a náš rodokmen zničen,” prohlásil Jonathan.

„Papež Benedikt si mě zavolal do své tajné komnaty a řekl mi, že Brad Pitt musí být okamžitě zastaven,“ dodal.

Muž uvedl, že se Pitt a Travolta „drželi za ruce a byli oblečeni jako v sitcomu Perfect Strangers z 80. let. A já jsem křičel ‘zastav se nebo se dopustíš neposlušnosti vůči Jeho ctihodnosti papeži Benediktovi‘. Brad žadonil, abych to neříkal Angelině, protože ona o tomto jeho obrácení neví, musí to prý zůstat naprostým tajemstvím. Angelina prý také nevěděla o aférce mezi Bradem Pittem a Johnem Travoltou. A já mám v autě meč a brnění, to jsem si nasadil a řekl jsem Bradovi, že budu bojovat na smrt, abych mu zamezil ve vstupu do sídla scientologů,“ uvádí zmateně obvinění.

Oba herci jej pak údajně zkroutili „jako preclík“, svázali do kozelce a hodili do Mexického zálivu, kde jej zmlátila ryba. Johnathan dodal, že se po tomto incidentu obává o svou bezpečnost a schovává se na italské ambasádě v New Yorku.

Soud jeho žádosti překvapivě nevyhověl.

Reklama

Další články

Načítám