Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Freimanová (68) prožila těžký rozchod s režisérem Jaroslavem  Brabcem. Má s ním dvě dcery, Terezu (23) a Markétu (17). Její bývalý manžel si začal s manželkou režiséra Jiřího Menzela Olgou, která mu porodila dceru Annu. Veronika už sice má nového partnera, ale drsný rozvod si vzal svoji daň. Její mladší dcera raději odjela studovat do Velké Británie. Freimanové, která byla zvyklá dceru vídat denně, se stýská.

"Musím klepat na dřevo, aby měly dcery hezčí život. Mladší studuje předposlední ročník střední školy v Anglii, příští rok by měla maturovat. Teď se bude rozhodovat, kam by se chtěla vydat dál," svěřila herečka. "Žije tam, ale jezdí domů a maká. Myslím, že navzdory vzdálenosti máme čím dál tím hezčí vztah," domnívá se. "V žádném případě si nestěžuji. Starší Terezka bydlí sice v ulici naproti, ale vídáme se den co den," svěřila herečka.

Freimanová na sklonku minulého roku představila na veřejnosti nového přítele, jihočeského architekta Vladimíra Boučka. Po jeho boku vypadá velmi spokojeně a mladě. "Žiju hezký život, tím to je," usmívá se Veronika. "Jsem šťastná a tak asi vypadám, jak vypadám," míní. Žádné zásahy chirurgů nepřiznává. Plastických operací by se nezřekla překvapivě ani kvůli jejich vysoké ceně nebo případné bolesti. "Já na ně nemám čas. Jak vím od svých známých, musíte si vzít na měsíc volno a to já nemám," vysvětlila.

Veronika Freimanová má kromě filmování hodně představení i na Slovensku. Domovskou scénu má ale hvězda seriálů Vyprávěj a Cesty domů v Divadle Bez Zábradlí, kde má velké role v šesti komediích. Nově začíná zkoušet představení Včera tě zabiju v Hudebním divadle v Karlíně, které bude mít premiéru v listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám