Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejznámějších influencerských párů Marek Valášek a Barbora Stříteská nedávno oznámili radostnou novinu, že se brzy dočkají svého prvního potomka, kterého plánovali už téměř od počátku vztahu.

„Těším se hrozně moc, čeká nás nová životní etapa. Posune nás to i lidsky v životě. O kousek začnu být zase víc zodpovědný. Dělám takové pomalé krůčky. Hlavně, ať se nám to narodí zdravé a je v pořádku. Je to dar a těšíme se na to. Povídala o tom tak od druhého měsíce, co jsme se znali, takže jsem věděl, že bude super mamka,“ prozradil Marek pro Super.cz.

Také Barbora se na svůj poklad těší a zároveň jí vyhovuje, že už těhotenské bříško nemusí schovávat za volné oblečení. „Celou dobu, co jsme spolu, básním o miminku, tak se na to moc těším. Doposud jsem chodila v oversized tričkách a už mi to bylo nepříjemné, protože v létě takové věci nenosím,“ prozradila s úsměvem.

Partneři zatím netuší, zda se jim narodí holčička, nebo chlapeček. Avšak jména už pomalu vybírají, dokonce si s tím jedním vyvoleným možná nechají poradit od svých fanoušků.

„U rodiny Erika z ViralBrothers jsme viděli, že vybrali deset jmen, pověsili si je na lednici nebo na místo, které člověk vidí několikrát denně, aby se rodičům ta jména protočila hlavou, a pak zjistí, jaké se jim líbí nejvíc. Uděláme asi to samé a postupně je budeme vyřazovat. Možná to budeme sdílet i s lidmi na Instagramu, aby s tím třeba pomohli. Máme favority, ale nebudeme prozrazovat,“ odhalil Valášek netradiční proces výběru jména.

Zároveň potvrdil, že u porodu nebude chybět, ač z něj má velký respekt. „Nebudu si hrát na hrdinu, že se tam těším. Velmi respektuji ženy, které dokážou porodit dítě. Vím, že bych tam měl být, mám z toho strach, ale budu tam,“ dodal na tiskové konferenci k turnaji Clash of the Stars.

Reklama

Další články

Načítám