Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chorvatská modelka Ivana Knöll se proslavila na loňském mistrovství světa v Kataru, kdy na sebe upozornila svým hlasitým fanděním v úsporných modelech s barvami chorvatské vlajky. A také tím, že v konzervativní muslimské zemi svými odvážnými outfity vzbuzovala rozruch, a hrozilo jí dokonce zatčení.

Nic se ale nakonec nestalo a Ivana Knöll díky světovému šampionátu značně navýšila svou početnou fanouškovskou základnu. Tu nyní potěšila dalšími fotkami v bikinách. Do nich se ale neoblékla na žádném fotbalovém stadionu, ale nejprve na řeckém ostrově Mykonos a o pár týdnů později na pláži ve španělské Marbelle.

Chorvatská fanynka si tak dopřává dovolenkové radovánky ve velkém a libuje si, že ji na sociální síti sleduje více než tři miliony fanoušků. A to je skutečně skokový nárůst, protože ještě před loňským šampionátem měla sotva 700 tisíc. Drahé vstupenky na zápasy se jí tak určitě vyplatily. A navíc chorvatské reprezentaci přinesla štěstí, když parta kolem kapitána Luky Modriče získala bronzové medaile.

Reklama

Další články

Načítám