Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová královna Madonna (65) sice během svého posledního turné The MDNA nemá naplánovanou zastávku v Praze, objevil se zde ale aspoň její bratr Christopher Ciccone (51). Ten se nebyl v České republice podělit se svými vlohami hudebními, ale designerskými.

V rámci spolupráce s Česko - Slovenkou obuvnickou společností navštívil Ciccone butik této značky v Praze. Bratr slavné zpěvačky Madonny navrhl pro značku exkluzivní kolekci obuvi podzim-zima 2012 - 2013, která bude v září oficiálně představena veřejnosti.

„Pan Ciccone navštívil pražský obchod z toho důvodu, aby sám osobně viděl, kde se bude na podzim prodávat jeho kolekce," říká PR manažerka značky Zita Vinšová. Uvažuje se dokonce o tom, že Christopher nenavrhne pouze nové boty, ale že se stane autorem úplně nového konceptu designu butiku. Dá se tedy předpokládat, že se Madonnin bratr v Praze zase velmi brzy ukáže.

Christopher Ciccone se objevil v České republice již v roce 2008, kdy propagoval knihu nazvanou Život s Madonnou. V autobiografii emotivně vzpomíná i na období, kdy fungoval v týmu své sestry jako tanečník a následně jako asistent. V knížce nechybí vysvětlení, že se Christopher před lety se svou slavnou sestrou rozkmotřil kvůli jejímu bývalému manželovi Guyovi Ritchiemu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám