Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní udílení cen MTV Video Music Awards se uskutečnilo v úterý v Newarku v New Jersey. A přestože hlavní hvězdou večera byla bezesporu Taylor Swift, která triumfovala na celé čáře, když jí jednu z cen předávala kolegyně Nelly Furtado, ukrojila si pořádnou porci pozornosti pro sebe. Podle některých zahraničních serverů lidem při pohledu na Nelly padala brada.

Ať je tomu, jak chce, pro Nelly se jednalo o velký návrat na podium při tak významné události ve světě hudby a rozhodně udělala dojem. V sexy modelu s odhalenými zády v kombinaci s její živočišnou krásou a ženskými křivkami byla nepřehlédnutelná.

Kanadská zpěvačka zaznamenala první velký úspěch v roce 2000 s albem Whoa, Nelly!, z něhož pochází i její největší hit I’m Like a Bird. O šest let později navázala rovněž úspěšným albem Loose, které bylo jejím třetím v pořadí a na němž fanoušci našli rovněž velmi úspěšné písně Maneater, Promiscuous či Say It Right.

Během úterních cen MTV se Furtado objevila na jevišti po boku svého kamaráda Timbalanda, s nímž Taylor Swift předávali zmiňované ocenění, konkrétně šlo o cenu Píseň roku za její hit Anti-Hero.

Nelly nedávno představila také první singl Eat Your Man ze stejnojmenného alba, které je jejím společným dílem s australským hudebním producentem Dominicem Mathesonem známějším jako Dom Dolla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám