Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alena Štréblová večírky nevymetá, o soukromí na potkání nevypráví, natož aby do společnosti vodila svůj protějšek. Teď udělala výjimku a Super.cz se pochlubila fotkou z letní dovolené s partnerem. Pár prožil týden u moře v Řecku.

Její postava Milena Pumrová prudí v seriálu Ulice exmanžela Radka Mastného. Kolikrát je hodně ostrá. V roli bývá často za protivnou a zapšklou. Proto nás zajímalo, jak to má herečka s muži. Dokázala by se také chovat podobně nepříjemně, přísně?

„Moje část povahy je taková, že dokážu být stejně ostrá. Každý herec, když s nějakou látkou pracuje, vychází ze svých možností. Jsem si jistá, že taková být dovedu. Kdybych to neuměla, možná bych to tak nedávala,“ řekla Super.cz Alena Štréblová (57).

Přísnost a neústupnost už tolik nepoužívá. Připouští však, že bývala docela bojovná i ve vztazích. Nemůže to být třeba i tím, že vyrůstala vedle bratra Jiřího, staršího o 7 a půl roku? Ten v Ulici hraje Miloše Knoblocha, který se stal populárním. Herečka chvíli přemýšlí:

„Vidíte, no nevím. Já bývala, jako mladší sestra, do bráchy hrozně zamilovaná. Vždycky, když jsem kolem něho viděla nějaké ženy, žárlila jsem na ně. Asi je pravda, že jsem pak o sobě docela dávala vědět. Zajímavá otázka, budu pátrat, proč v sobě mám tu bojovnost. Napadá mě, že můj otec byl prudší povahy, třeba jsem něco zdědila po něm.“

Herečka žije šestnáct let s přítelem veterinářem. Kdysi byla vdaná, ale potom už manželský svazek nezopakovala. „Proto to tak dlouho vydrželo, že je veterinář,“ přiznala Super.cz se smíchem Štréblová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám