Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co utichlo dramatické pozadí kolem rozvodu Kevina Costnera, dostal se na přetřes další rozvod slavných. Minulý týden jej potvrdili ve společném prohlášení Sophie Turner (28) a Joe Jonas (34). Herečka, známá ze seriálu Hra o trůny, a zpěvák skupiny Jonas Brothers jdou od sebe po čtyřech letech manželství. Sophie byla nyní spatřena poprvé od chvíle, kdy její muž požádal o rozvod.

Seriálová Sansa Stark, která údajně poslední dobou dávala přednost večírkům před rodinným životem a péčí o dvě malé dcery, vypadala s parukou na hlavě a silným make-upem jako někdo úplně jiný.

Turner, která nyní natáčí ve Španělsku nové drama s názvem Joan, odložila snubní prsten a zdála se být také poněkud pohublá a skleslá. V blond mikádu navíc jindy výrazná a živočišná zrzka nebyla ani k poznání. Netradičně působilo i její dočasné světlé tetování přes celá záda.

Potíže jednoho z nejhezčích párů šoubyznysu se prý začaly stupňovat začátkem letošního roku. Herečka se podle vyjádření své kamarádky začala cítit, jako by s příchodem dětí byla v pasti. Sophie se tak poslední dobou snažila dohnat ‚ztracené mládí‘, kdy se v patnácti stala slavnou díky Hře o trůny a následně se příliš brzy vdala a porodila dcery. Její party život byl prý jedním z hlavních důvodů, proč se její spíš domácky založený muž rozhodl k radikálnímu kroku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám