Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Daniela Písařovicová (45) se poprvé po prázdninách ukázala ve společnosti. Nešla se ovšem bavit. Na premiéře filmu Němá tajemství v kině Lucerna měla pracovní povinnosti. Snímek a filmovou delegaci totiž v sále uvedla a její úsměv zářil na všechny strany.

Po karlovarském filmovém festivalu o sobě moderátorka nedávala téměř vědět, a to ani svým sledujícím na sociálních sítích, kde během léta postovala jen tři příspěvky. V červenci poslala pozdrav od moře, kdy se snoubencem Ondřejem Brzobohatým (41) vyrazili na řecké ostrovy Kefalonia a Lefkada. V srpnu zase z projížďky lodí.

Nyní už je Daniela opět v plném pracovním nasazení, stejně jako její partner. "V Hudebním divadle v Karlíně se začne zkoušet muzikál Anděl Páně, takže se přesuneme do pracovního procesu, i když každý jinam," řekla Super.cz před odjezdem na dovolenou Daniela, která se po prázdninách vrátila krásně opálená a seklo jí to v overalu, který obepínal její štíhlé tělo.

Reklama

Další články

Načítám