Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Krajčo (46) si své soukromí střeží. Přesto se fanouškům tentokrát pochlubil svou krásnou dcerou Berenikou, která už zdaleka nepřipomíná malé děvčátko.

„Mega užitý večer s Berenikou,“ uvedl k několika fotografiím, na kterých zaznamenal, jak se spolu jako otec a dcera oblékli do gala a zamířili do Národního divadla na hru Romeo a Julie.

Ze snímku je patrná Richardova pýcha a není divu, charismatem oplývá i jeho krásná dcera, která podobu se svým otcem nezapře.

„Už je velká slečna, a to, že je celý tatínek, je zbytečné psát,“ napsala jedna z fanynek. „Krásná slečna, tu nezapřete. Sluší vám to spolu, napsala další. „Koukám, jak ten čas letí. A vyloupla se kráska. Táta se nezapře, ta podoba je stoprocentní,“ napsal sledující.

Dceru Bereniku, která přišla na svět v roce 2011, má Richard Krajčo se svou bývalou manželkou Martinou Poulíčkovou. V roce 2009 se jim narodil syn Richard.

Krajčo je od roku 2013 ve vztahu s Karin Babinskou, kterou si vzal v roce 2017 za manželku. Také Karin má z předchozího vztahu dceru. V tomto případě není vyloučené, že se některé z jejich dítek vydá uměleckým směrem.

"Děti už měly svoji filmovou premiéru, objevily se v klipu Vánoční. Máme tam kusy, které by toužily se postavit před kameru, a myslím si, že tam i nějaký skrytý talent je. Ale uvidíme. Zatím mají mnoho jiných aktivit, takže se ještě nevyprofilovaly. Nechávám to na nich, ale jeden velký herecký potenciál tam vidím," svěřil se Krajčo nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám