Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu už jedenáct let, co do hereckého nebe odešel vynikající herec Radoslav Brzobohatý (†79). Dojemně na něj zavzpomínala jeho manželka Hana Gregorová (71), která s ním má syna Ondřeje Brzobohatého (41).

Manžel jí stále moc chybí a často na něj myslí. „Čas tak neúprosně letí a dnes je to už jedenáct let, co odešel hrát do nebeského divadla můj drahý a úžasný muž, pravověrný Moravák tělem, duší i charakterem. Budu navždy vděčná osudu, že zkřížil naše cesty, že jsem milovala a byla milována takovým nádherným člověkem,“ vzpomínala Gregorová, jež s Brzobohatým strávila třicet let a byla jeho velkou láskou.

„Věnujte mu tichou vzpomínku, dejte si „dvoječku“ Vavřinečka a věřte, že ho to tam nahoře určitě potěší. Lásko moje, chybíš strašně, ale to víš,“ dodala Gregorová. Slovenská herečka našla po odchodu svého muže štěstí po boku o 32 let mladšího Ondřeje Koptíka.

Jejich vztahu zprvu vůbec nikdo nevěřil a vypadalo to spíš jako krátké povyražení. Nakonec jsou spolu i přes velký věkový rozdíl dodnes a kroutí spolu už šestý rok.

Reklama

Další články

Načítám