Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od léta se pravidelně potkávají na tanečním parketu. Richard Krajčo (46) trénuje ve StarDance po boku slovenské krásky Dominiky Roškové. Ke svým výkonům na zkušebně přistupuje zpěvák a herec zatím poněkud kriticky a doufá, že co se nedoučí, zvládne zahrát.

„Užívám si to, někdy jsem smutný, protože jsem si myslel, že to půjde snáz, většinou na konci tréninku. Ale většinou v tom nejsem sám, protože je smutná i Domča,“ prozradil nám smíchem zpěvák. „Už jsme se sladili, ne všechno se dá zahrát, Ríša je velmi pracovitý a museli jsme se naučit, že každý tanec je jiný,“ dodala pro Super.cz profesionální tanečnice, která už se také seznámila se zpěvákovou ženou, Karin Babinskou, a to z taktických důvodu.

Má tak přehled, jestli zpěvák i doma trénuje. „My spolu komunikujeme, funguje to tak,“ řekla nám na tiskovce StarDance Dominika. „Musím, mám to příkazem, mám tam takové zrcadlo, dělám ty věci, které mi nejdou a prý to pomáhá. Všichni jsou nadšení, Karin říkala Domče, že musí být přísnější a děti říkaly, že vypadám líp než na začátku, že už nejsem tolik směšný,“ dodal pobaveně zpěvák s tím, že už jsou z jeho manželky a taneční partnerky přítelkyně.

„Z nich se staly velké kamarádky, bohužel a jsem pod drobnohledem, jak na tanečním parketu, tak doma,“ řekl se smíchem frontman skupiny Kryštof.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám