Hlavní obsah
Článek

Hudebník Kanye West chce vydat celé album obsahující pouze zvířecí zvuky. Ty použil poprvé při práci na své desce Watch The Throne, na níž se podepsal také producent Jay-Z. Ovšem v příštím projektu chce tyto zvuky využít ještě dále a vytvořit z nich celé hudební album.

„Kanye už říká svým kamarádům, že je to jeho další geniální plán. Je tak posedlý vším tím vrčením, vytím a zvuky džungle, že s nimi experimentuje a vkládá je do nahrávek,“ píše britský The Sun.

Americký hudebník o své výjimečnosti nepochybuje. Nedávno prohlásil, že by na svém pohřbu rád měl největší světové státníky. Kanye si může být jistý jedním, pokud na jeho pohřeb přijdou celebrity, tak prezidenti, premiéři a monarchové určitě přítomní nebudou.

„Přemýšlel jsem o svém pohřbu před pár dny. Lidi, které bych tam chtěl mít, by měli být asi z řad světových státníků. Takoví, kteří tam prohlásí: ‚Kanye mě postrčil, řekl mi, abych si věřil.‘ Chci lidi takto ovlivnit, až umřu,“ svěřil pošetilý rapper.

Přesto si hudebník prý nemyslí, že je nejdůležitější na světě.

„Když byla vynalezena žárovka, válku to nezastavilo,“ prohlásil Kanye. Není jasné, jakou válku měl na mysli, když žárovky svítily už od roku 1880. Nicméně jeho vysvětlení má pokračování: „Neříkám, že to, co dělám, je nejdůležitější věcí, která se na této planetě děje. Ale je nezbytná. Jsem jako jeden učitel, co učí třídu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám