Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco před pár dny fandila princezna Kate (42) anglickému ragbyovému týmu ve Francii, jemuž v zápase proti Argentině přinesla štěstí, v úterý již absolvovala další plánované setkání ze svého nabitého programu. Mezitím si ovšem stihla mírně poranit prsty na pravé ruce.

Kate zavítala do mužské věznice HMP High Down v Surrey, v níž si odpykává svůj trest na 1100 odsouzenců. Kromě vedení se na místě setkala i se zaměstnanci, a jak je jejím zvykem, se všemi si potřásla rukou na přivítanou. Přestože ji měla poraněnou, ani na okamžik nevystoupila ze své role a udržela si svůj typický vřelý úsměv.

K poranění údajně došlo doma, a to během pádu při skákání na trampolíně s dětmi. Princezna tak měla ukazováček a prostředníček na dvou místech ovázaný náplastí.

Trojnásobná maminka opět okouzlila všechny přítomné nejen svým vystupováním, ale i půvabem. Tentokrát zvolila tmavě modrý kostýmek Alexander McQueen s bílou halenkou. Jako vždy dokonale sladila i lodičky. Její korunou byly ovšem vlasy. Ty si tentokrát nechala upravit do velkých vln, které jejímu účesu dodaly objem a ubraly jí několik let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám