Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Will Smith (55) může být skutečně rád, jak skvěle spolu vycházejí nejen všechny jeho děti, ale především jeho současná a bývalá manželka. Jejich vztahy jsou dokonce tak pohodové, že společně tráví čas. Stejně jako například v pondělí odpoledne, kdy všichni zašli na oběd do restaurace.

Skupinka v čele s oscarovou hollywoodskou hvězdou, která odstartovala svou kariéru sitcomem Fresh Prince, se společně vydala do vyhlášeného podniku Soho House v Malibu. Kromě hercovy ženy Jady Pinkett Smith (51) a jejich dětí Jadena a Willow tak nechyběla ani jeho exmanželka Sheree Zampino a jejich syn Trey Smith, který se stejně jako jeho mladší sourozenci vydal uměleckou cestou. Zatímco Jaden (25) a Willow (22) se prosadili především v hudbě, Trey (31) dává po rodičích přednost herectví.

Smith, jemuž zřejmě už navždy zůstanou v mysli smíšené pocity ze získání jeho zatím jediného Oscara, zvolil na rodinné setkání pohodový outfit, kde prim hrálo rozhodně jeho pestrobarevné tričko. Herec byl loni oceněn Oscarem za snímek Král Richard: Zrození šampiónek, ale těsně předtím, než byl vyhlášen vítězem, se udála osudná facka, kterou uštědřil moderátorovi Chrisi Rockovi za nemístný vtípek na adresu jeho ženy.

Tento incident následně zastínil celé ostatní dění večera včetně skutečnosti, že si Smith odnesl nejcennější sošku za hlavní mužský herecký výkon. Herci byl mimo jiné udělen trest, kdy se nesmí po dobu deseti let účastnit udílení Oscarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám