Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho očekávaná seriálová novinka Eliška a Damián sice odstartovala s vynikajícími čísly, když se na první díl podívalo 743 tisíc diváků, seriál se ale ihned dočkal ostré kritiky ze strany diváků, kteří nový televizní počin ve svých komentářích vůbec nešetřili.

Není divu, že na Primě napjatě očekávali, jak si povede druhý a třetí díl. Na první díl se přece jen dívá výrazně více lidí už jen ze zvědavosti.

Další díly si ale pustilo téměř o polovinu diváků méně, a tak televize musela zareagovat, protože seriál skončil ve sledovanosti až na nelichotivém čtvrtém místě za prvními dvěma díly nováckého seriálu Táta v nesnázích a zábavné show Zázraky přírody na České televizi.

Elišku a Damiána přesunuli ze soboty na pondělí, jak informoval web Mediaguru.cz. I tady ale na seriál s Emmou Smetana a Robertem Urbanem v hlavních rolích čeká velká konkurence. A to v podobě krimi seriálů. Na České televizi běží Oktopus, Nova se pro změnu vytasila s pátou sérií populární Kriminálky Anděl.

Sobota na Primě bude patřit druhé řadě seriálu Zákony vlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám