Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velice přísně nastavené parametry na svou budoucí ‚lásku‘ má tato vnadná modelka z Los Angeles. Než aby Chloe Amour ztrácela čas hledáním vhodného partnera, který by vyhovoval jejím nemalým nárokům, rozhodla se sestavit seznam požadavků, které by měl její vyvolený splňovat.

Dvaatřicetiletá modelka se pyšní početným zástupem fanoušků na internetu a o nápadníky nemá nouzi, ale poznávat se se všemi nehodlá. I proto sestavila seznam věcí, který pomůže vyselektovat ty, kteří u ní mají šanci. Chloe se nezdráhala ani ožehavého tématu peněz, které jsou pro ni jedním z nejdůležitějších faktorů. Ti, kteří vydělávají v přepočtu pod 5,4 milionu korun ročně, si rovnou můžou nechat zajít chuť.

„Finanční jistota je pro mě důležitá a někteří lidé mě za to odsuzují. Nepocházím z bohaté rodiny, moje máma se mě a mou sestru snažila vychovávat sama, takže pokud kluk, se kterým chodím, nemá adekvátní plat nebo víc, tak ho ani nebudu považovat za potenciálního nápadníka,“ netají se Chloe.

„Není to jediná věc, která je pro mě důležitá, ale je na vrcholu seznamu. Chci mít jistotu, že ten, s kým se usadím, má dostatečný příjem, aby mohl zajistit sebe, mě a případnou rodinu. Obecně dávám přednost starším mužům, protože mužům všeobecně trvá déle, než dospějí a stanou se zkušenějšími v různých oblastech života,“ míní modelka, která má na Instagramu 984 tisíc sledujících.

Mezi další její priority patří ‚dobrá líbačka‘, která je podle ní stejně důležitá jako emoční inteligence. Čeho by se naopak měl její partner vyvarovat, je špatná hygiena a příliš mnoho večírků, což je prý pro některé obchodníky typické.

Reklama

Další články

Načítám