Hlavní obsah
Článek

Vyřazení miláčka náctiletých dívek Martina Haricha při dnešním finále SuperStar pořádně rozhodilo skandující fanynky. Jedna z dívek nervový nápor nevydržela a přímo v davu zkolabovala. Na dívku v mdlobách upozornila Gábina Osvaldová (70).

"Doktora, doktora!," začala křičet porotkyně Gábina Osvaldová (70), která si kolabující dívky všimla mezi prvními. Moderátor SuperStar Leoš Mareš (47) ihned zareagoval a přivolal záchranáře, který dívku odnesl. Na místo byli okamžitě přivoláni lékaři.

"Tohle jsem zažil naposledy na koncertu Michaela Jacksona, snad bude dívka v pořádku, už je v péči doktorů," řekl Mareš (47). Na pódiu poté pokračoval v loučení s vypadlým finalistou Harichem.

Poté se zeptal poroty, zda nechtějí použít divokou kartu. Tuto možnost mají jen jednou pro všechna finálová kola. Divoká karta dává možnost vypadlému finalistovi dále pokračovat v soutěži. Doposud porota s verdiktem diváků souhlasila. Tentokrát nikoli. Pavol Hab (62)era (62), Rytmus (47) a Gábina Osvaldová (70)rozhodli, že chtějí Martina Haricha dále v soutěži. Ten tedy i tuto neděli zazpívá a bude pokračovat v boji o hlasy televizních diváků.

Reklama

Další články

Načítám