Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Zuzana Plačková (32) a René Strausz oslavili velký den, a to první narozeniny syna Diona. Střípky z tohoto krásného dne sdílela slovenská influencerka i se svými fanoušky na sociálních sítích. A bylo znát, že šlo o velkou událost.

„Pro tebe, lásko naše, všechno na světě. Děkujeme, že tě máme,“ napsala Zuzana k jednomu z rodinných snímků.

Oslava se nesla v duchu animované pohádky Shrek. Výzdoba byla tak detailně vytvořená, že všichni přítomní hosté mohli nabýt dojmu, že se na jeden den vyskytli v tomto pohádkovém světě.

Party byla vyladěna do odstínů zelené, a také hosté měli zřejmě daný dress code, který nařizoval obléct zelenou barvu. Ostatně sama Zuzana měla zelené šaty, ve kterých se dle svých slov cítila jako princezna Fiona.

Pro děti byl připravený hrací koutek, spousta balónků a hosté si mohli vychutnat kulinářské dobroty, které každým detailem připomínaly již zmíněnou pohádku.

A ani narozeninový dort se nenesl v jiném duchu. Zuzana a René objednali pro syna třípatrový dort, který zdobily všechny známé postavičky ze Shreka. „Miluji, když je všechno tip ťop,“ uvedla slovenská influencerka, která si tento výjimečný den po boku svých nejbližších ze srdce užila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám