Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dominika Hašková (28) je už přes dva roky šťastná a zamilovaná. Její přítel Matouš, který je také umělec, konkrétně malíř, dává i to, jak je Domča kvůli své profesi často na cestách a na osobní život jí moc času nezbývá.

Ano, je to všechno v pohodě,“ popsala Dominika svůj vztah. Při odpovědi celá zrůžověla do barvy svého ouftitu. Právě ten dal vyniknout jejím křivkám.

Zpěvačka skupiny We Are Domi se brzy ukáže divákům v nové podobě. Do Prahy totiž míří největší hvězdy korejského popu, tedy K-popu. Velkolepý koncert K-POP Prague 2023 se odehraje 6. října v pražské O2 areně, kde nebude chybět právě Dominika. Uvidíme ji tak poprvé v roli moderátorky, která tímto večerem bude provázet. „Je to pro mě vysněný side job. Ono se to pak bude vysílat i v Koreji, tak to moderování bude v angličtině, což je pro mě komfortní. Takže já se na to velmi těším. Mám na to necelý měsíc se do toho vžít a těším se. Bude to zajímavé.“ Dominika bude navíc moderovat s korejským kolegou.

Jak si můžete poslechnout i v našem video rozhovoru, zpěvačka má silný anglický přízvuk. Narodila se v Americe a studovala v Anglii. V Praze je ale zatím spokojená. „Momentálně je celá kapela tady, ale vždycky říkám, že nevím, co bude za rok. Zpíváme v angličtině, tak můžeme i na trh v Norsku, když kluci jsou odtamtud. Ale v Čechách jsme moc rádi,“ dodala dcera bývalého hokejového brankáře Dominika Haška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám