Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40), Vojta Dyk (38) a Jan Maxián (40) společně tvoří hudební těleso Tros Discotequos. Na hudebním festivalu Soundtrack Poděbrady to opět rozjeli s improvizacemi českých i zahraničních písniček.

A po divokém koncertě následoval i neméně bujarý večírek. Ke klukům u kapely se navíc přidali i Ondřej Brzobohatý (41) a jeho přítelkyně Daniela Písařovicová (45). A jak kluci poznamenali v podcastu Miloše Pokorného Boomer Talk, byla velká chyba, že Ondřej Brzobohatý koupil dvě lahve růžového vína a pozval je k sobě na pokoj.

„Jak poznamenal Vojta Dyk, nikdy byste neměli nikoho zvát lidi k sobě na pokoj, protože v tu chvíli už to nemáš ve svých rukách. Což se včera také potvrdilo…Odcházel jsem v 5:05,“ přiznal Prachař. „Daniela od asi třetí hodiny ranní opakovala stále dokola jednu jedinou větu: Dobrou noc,“ práskl na moderátorku Maxián.

O hodinu později ale z párty jako první odešel Vojta Dyk, který k tomu měl dost dobrý důvod. „Můj pobyt v tomto lázeňském městě je zásadně ovlivněn tím, že jsem si dal smažené mořské plody. A od té doby se to se mnou táhne. Takže mě, na rozdíl od Jakuba a Honzy, má Daniela ráda, protože já jsem odešel ve 4:03,“ přiznal Pokornému Vojta Dyk.

A co s kluky Daniela celou noc probírala? Došlo prý i na značně intelektuální debaty! „Dělala s námi rozhovory až do pěti do rána, seděli jsme za stolem, ona taky, bylo to nasvícené, normální mikrofony, kamery jely a do pěti do rána jsme rozebírali takové závažné věci, jako třeba mikroklima. Zkrátka věci, které nás zajímají, třeba my s Danielou milujeme dendrologii, stromy a to všechno a bavili jsme se, že nás trošičku mrzí, že mají topoly tolik kudrnky,“ prozradil v podcastu mimo jiné Jakub Prachař. Večírek tak měl vskutku grády...

Reklama

Další články

Načítám