Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od sobotního odpoledne je ze známého skotského DJe Calvina Harrise (40) ženáč! Jeho vyvolenou se stala třiatřicetiletá moderátorka z rádia Vick Hope. Dvojice si řekla své ‚ano‘ během obřadu pod širým nebem ve starověkém klášteře Hulne Priory v Alnwicku, který se nachází v hrabství Northumberland na severu Anglie.

Ceremoniálu se účastnilo několik nevěstiných kolegů z rádia jako například Vernon Kay či Jordan North, ale také třeba moderátorka anglického Big Brothera AJ Odudu.

Se sympatickou brunetkou přitom Calvin tvoří pár teprve od konce roku 2021. Loni ji po pěti měsících vztahu požádal o ruku na jeho rozlehlé farmě na Ibize. Calvin tak zdá se po řadě nevydařených vztahů s více či méně slavnými kráskami šoubyznysu našel tu pravou.

V minulosti mu to nevyšlo například s Taylor Swift, Ritou Orou, Ellie Goulding, Megan Fox, Charli XCX, Bebe Rexhou a dalšími.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám