Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku nového milénia dívčí skupina Black Milk trhala rekordy a dobyla hitparády v Česku a na Slovensku. Trio Tereza Kerndlová (37), Helena Zeťová (43) a Tereza Černochová (40) zkrátka fungovalo a fanoušci šíleli.

Během kariérních začátků se ale Tereza Černochová musela vypořádat s pořádnou kritikou, kterou si vyslechla od kolegy z branže. Tato rána v ní zůstala ještě hodně dlouho. „Sagvan Tofi je prostě blb. Mně jako dívce před zraky vydavatelství řekl památnou větu, že já nikdy s tím, jak vypadám, nebudu zpěvačka, a už vůbec ne dobrá a vůbec ne populární. Mě to tenkrát píchlo u srdce a zamotalo mi to hlavu,“ svěřila se zpěvačka v show 7 pádů Honzy Dědka.

Zpěvačka Sagvanovi stále neodpustila a je odhodlaná se s ním vypořádat po svém. „Od té doby jsem ho neviděla. A těším se, až na něj narazím. Vezmu ho pod krkem a řeknu mu: Chlapče, tak se na mě podívej, někdy je lepší držet mordu. Tak třeba prostřednictvím tohoto pořadu by se to k němu mohlo dostat. Ale nekopejme do chudáka, přátelé,“ dodala sebevědomě Tereza.

Reklama

Další články

Načítám