Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ragbyový tým Anglie měl během sobotního zápasu proti Argentině v hledišti obrovskou podporu. Do Francie za nimi totiž přicestovala samotná princezna Kate (42), která usedla na čestné místo vedle bývalého kapitána anglického ragbyového týmu Billa Beaumonta na tribuně stadionu v Marseille.

Kate, jež je patronkou anglického ragbyového týmu, si nenechala ujít jeho první zápas v rámci Světového poháru v tomto sportu, který se momentálně koná ve Francii. Bude trvat až do 28. října na devíti stadionech po celé zemi.

Budoucí britskou královnu ve Francii lidé vřele přivítali. Když na ni namířila kamera a ona se objevila na velkoplošné obrazovce, šedesátitisícový dav začal burácet. Princezna se jim odvděčila svým vřelým úsměvem a později také zamáváním.

Princezna dorazila v bílém kalhotovém kostýmu od Alexandera McQueena, který patří mezi její oblíbené. Outfit doplnila o sadu šperků včetně diamantových náušnic Mappin & Webb, kterou na sobě měla poprvé na křtu princezny Charlotte v roce 2015.

S takovou oporou snad ani nešlo prohrát. Anglie tak nakonec pokořila svého protivníka v poměru 27:10 a odnesla si jasné vítězství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám