Hlavní obsah
Článek

Ze senzačního objevu se vyklubal pořádný trapas. Zatímco mladičká reportérka čínské regionální televize z obrazovek informovala o objevu „záhadné houby“, zkušenější diváci hned poznali, že ubohá elévka v ruce žmoulá pánskou sexuální pomůcku. Trapas pak muselo žehlit vedení stanice.

Mladičká Jie Jün-feng se do vysílání přihlásila z vesnice Liou-cchun-pu v provincii Si-an. Místní obyvatelé zde totiž při kopání studny narazili na podivný předmět. Usoudili, že jde o tajemný druh houby.

„Když jsme se dostali asi do 80metrové hloubky, vylovili jsme tento podlouhlý, masitý předmět. Má to nos a oko, my ale netušíme, co to je!“ prohlásil jeden z dělníků v reportáži.

„Jak můžeme vidět, vypadá to jako druh houby, na jejíchž obou koncích můžete najít klobouček,“ pokračovala Jie. „Na této straně můžete vidět něco, co vypadá jako pár pysků,“ dodala.

V tomto měla mladá novinářka pravdu. Na předmětu se skutečně pysky nacházejí, ale umělé a stydké. Předmět je totiž erotická pomůcka vytvarovaná do podoby ženského pohlavního orgánu, která má sloužit k uspokojení osamělých mužů.

Jenže reportérka a vesničané měli na účel předmětu zcela jiný názor. Došli k závěru, že jejich „houba“ je ceněná pro své léčivé účinky. Před kamerou ji dokonce přeměřili. „Ten předmět je velmi lesklý, dužnatý a také masitý,“ referovala Jie.

Video s trapasem mladé novinářky se začalo bleskem šířit po čínské sociální síti Sina Weibo, uživatelé většinou naivitu reportérky a vesničanů neodsuzovali, ba právě naopak, oceňovali ji.

Producenti pořadu se ostudě postavili čelem a záhy zveřejnili omluvu. „Naše reportérka je velmi mladá a o světě toho příliš neví, a tak tato reportáž způsobila každému mnoho rozpaků,“ uvedli.

„Chtěli bychom využít tuto příležitost a všem ze srdce poděkovat za kritiku a opravy,“ dodali. Zda nešťastná novinářka pro stanici pracuje i nadále, list neuvádí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám