Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s přítelem Sašou Vachem si odjela Dominika Mesarošová (38) léčit bolavé srdíčko do tepla. Cílem její cesty byly Kapverdské ostrovy, konkrétně ostrov Santa Maria Sal.

Je to překvapení, ale známá česká skandalistka nevytloukala klín klínem. Podle jejích slov ji nedoprovázel žádný nový milenec, ale kamarádka. „Byla to čistě dámská jízda, už jsem to potřebovala. Koupily jsme si s kámoškou dovolenou na poslední chvíli. Zaplatily jsme ji v pátek a další středu se letělo," říká modelka.

Dámská jízda se ale přece jen neobešla bez mužské společnosti. Na krasavici s chirurgicky přifouknutým poprsím doráželi místní domorodci. „Kapverďani byli neskutečně drzí. Neustále nás zlobili a dokonce nás házeli do moře," vzpomíná Dominika.

Týdenní dovolená Mesarošové bodla, neboť ji čeká na její poměry náročný pracovní maraton. Kromě účasti na několika společenských akcích a focení módy bude Dominika fungovat jako asistentka kouzelníka Pavla Dolejška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám