Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ilona Svobodová (63) a její ztvárnění postavy Jitky Farské figuruje v seriálu Ulice už osmnáct let, jen s malou pauzou. Na setkání seriálových herců jsme si ale povídali hlavně o životě, který se s herečkou nemazlil. Pohřbila dva osudové muže svého života. Po manželovi Petrovi Skoumalovi podlehl rakovině i její poslední partner, architekt Petr.

Měla jsem těžké roky, které by těmi průšvihy naplnily několik životů a přežila jsem to, protože jsem tvrdá a silná žena. Nesnáším úsloví, že to, co tě nezabije, to tě posílí, ale něco na něm je. Na všechno se dívám s optimismem. Jsem ráda, že je sluníčko, že žiju, že mám hodně práce. Je mi teď dobře a všechny zlé věci jsem překonala, za což jsem na sebe hrozně pyšná,“ řekla Super.cz.

Odbornou pomoc sice vyhledala, ale poněkud jiného rázu než je psychoterapie. „Když jsem byla úplně na dně, což je u mě nezvyklé, šla jsem ke kartářce. Řekla mi všechno, co se pak stalo. Je to pro mě záhada. Nechodím k léčitelům a podobně, ale jednou za čas jdu k někomu, komu věřím,“ svěřila.

„Nic jsem zásadně neudělala, jen jsem si uklidila sama v sobě a po těch průšvizích se nadechla k novému životu,“ dodala s tím, že jí pomohla i práce a její dvě děti. Nového partnera zatím nemá. „Nějaký byl, ale už zase není. Ono je to složité. Uvědomila jsem si, že to, že jsem silný a optimistický člověk, chlapi nezvládají. Doufám, že se někdo objeví, ale když ne, tak žiju i tak spokojeně. Ale další muž pro život už to asi nikdy nebude,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám