Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) se údajně vrátila po rozchodu s Jaromírem Soukupem (55) k otci dvanáctiletého syna Kryšpína, podnikateli Mirkovi Dopitovi. Ten se momentálně rozvádí s manželkou Terezou. Že se Agáta vrátila k expartnerovi potvrdil Blesku zdroj z blízkého okolí podnikatele.

Agáta tvrzení Super.cz rázně popřela. S Dopitou mají léta velmi dobrý vztah, zůstali přátelé. Pravidelně se vídají a navštěvují. "Přijde mi super, že jsme po dobu dvanácti let dokázali zůstat přáteli. Máme spolu celoživotní pouto jménem Kryšpín. Ano, vídáme se, ano, tráví s námi nyní více času, protože neprožívá hezké období," řekla Super.cz Agáta s tím, že se Mirek rozvádí.

"A že zůstává přes noc? Nebydlím v 1KK, mám pokoj pro hosty, Kryšpín má pokoj. Není třeba Mirka hledat u mě v ložnici," usmívá se.

"Nehledejte za tím prosím senzaci, žádná se nekoná. Mirek rozhodně není důvodem rozchodu s Jaromírem," dodala rázně influencerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám