Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Kryštůfková v novém komediálním seriálu Táta v nesnázích hraje Viky, nejstarší dceru Petra Hory (Martin Pechlát). Její prostřední seriálová sestra je zároveň Agátinou kamarádkou. Jde o Štěpánku Fingerhutovou a holky se před lety seznámily v dramaťáku.

Dohromady je svedl kroužek v pražské základní umělecké škole. Štěpánka (27) pak odešla, protože se dostala na konzervatoř, zatímco Agáta (30) v něm pokračovala ještě na gymnáziu. Nikdy spolu neúčinkovaly, až teď se setkávají před kamerou.

„Podle mě supluje v celé rodině maminku. Táta na ni klade určitou míru zodpovědnosti za dvě sestry. A ne vždycky se to daří,“ řekla nám Kryštůfková o roli Viky. „Martin Pechlát je jako táta výbornej. Já byla šťastná, protože spolu hrajeme i v Dejvickém divadle. Pro mě šlo o fakt příjemné setkání. Dokázala jsem uvěřit tomu, že je můj táta.“

Takže nás zajímalo, jakého má tatínka? „Skvělého, máme velmi úzký vztah. Trávíme společně dost času, byli jsme třeba na koncertu Depeche Mode.“ Agáta u rodičů dávno nebydlí. Přesto se jí přihodila podobná věc, která se odehraje v seriálu. Po nějakém rozchodu se v minulosti taky vrátila domů.

Herečku znají diváci Ordinace v růžové zahradě jako sestřičku Kláru Zachovou. Což není zrovna kladná postava, spíš zoufalá drbna. Tvoří manželský pár s Danem (Robert Urban), s ještě horší morálkou. Začnou spolu prožívat dramatickou linku a jejich vztah se přiostřuje.

Proti tomu působí Viky z rodinného seriálu jako anděl. Pomáhá tátovi „zpracovat“ mladší ségry, má o ně často starost, věnuje se jim a chápe otce, když už je toho na něho moc.

„Můj táta mi byl v životě oporou několikrát. Třeba naposledy, když jsem před nějakou dobou sháněla byt a mohla bydlet měsíc u něj,“ řekla Super.cz Agáta Kryštůfková.

Reklama

Další články

Načítám