Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joy Corrigan (35) byla jednou z dam, které své vysněné tělo získaly s pomocí plastických chirurgů. Blondýnka díky němu sklízela velké úspěchy, teď se ale rozhodla pro odstranění implantátů.

Joy objevili v obchoďáku, když jí bylo čtrnáct a od té doby v modelingu sklízela jeden úspěch za druhým. Pózovala pro Playboy nebo Sports Illustrated, také předváděla spodní prádlo značky Victoria´s Secret. Nevyhnula se ale ani filmovému průmyslu a objevila se například ve Vražedné bilanci po boku Bruce Willise, s Arnoldem Schwarzeneggerem si zahrála ve filmu Zraněná srdce. Joy vždycky ráda více či méně odhalovala své tělo a nejspíš i díky tomu na Instagramu získala téměř milion fanoušků. A s těmi se nedávno podělila o důležité životní rozhodnutí. Ze zdravotních důvodů si nechala odstranit prsní implantáty.

„Bylo to děsivé a těžké období, díky kterému jsem ale i něco získala. A i když jsem byla nervózní ze sdílení svého příběhu, jsem nadšená, že ho můžu vyprávět s neuvěřitelnou podporou blízkých přátel a rodiny,“ svěřila se Joy na sociální síti a svým fanouškům dokonce ukázala i video sestříhané z „před a po“ zákroku.

Jak se zdá, modelka se nakonec se svým novým tělem vyrovnala celkem snadno a znovu se vrátila ke svému zvyku ukazovat svůj hrudník na veřejnosti. Fotografové ji zvěčnili při příchodu na večeři do restaurace Craig's ve West Hollywoodu a Joy rozdávala úsměvy na všechny strany.

Na sebe si oblékla černé vysoké boty, minisukni a zcela průsvitný topík, pod který si nevzala podprsenku a všem tak mohla ukázat výsledek operace. Pro ni samotnou i pro mnoho žen, které podstoupily podobný zákrok, je taková otevřenost a pozitivní přístup Joy určitě přínosem.

Reklama

Další články

Načítám