Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

New York aktuálně žije týdnem módy, který si nenechala ujít ani jedna z největších ikon modelingu Linda Evangelista. Dnes již osmapadesátiletá dáma, která kdysi proslula prohlášením, že pod deset tisíc dolarů ani nevstane z postele, má za sebou nelehké období, kdy ji kosmetická procedura podle jejích slov zanechala „nevratně znetvořenou“. Sedm let od osudné operace ale Linda vypadá opět výborně.

Topmodelka se před pár dny v rozhovoru pro WSJ Magazine svěřila, že jí v roce 2018 byla diagnostikována rakovina prsu, a tak si zřejmě prošla ještě daleko složitějším obdobím, než si všichni mysleli. Dosud se vědělo pouze o jejích potížích, kdy po prodělané proceduře zmrazení tukových buněk začala naopak nekontrolovaně přibírat. Následně se modelka s klinikou soudila, spor byl ukončen loni v červenci.

Zdá se, že nejhorší má maminka šestnáctiletého syna Augustina, jehož má se současným manželem Salmy Hayek Françoisem-Henrim Pinaultem, už za sebou. Když koncem minulého týdne zavítala do obchodu Marc Jacobs ve slušivém kompletu sukně a blůzky s knoflíky po stranách a v páskových špičatých lodičkách, vypadala opět báječně. Přesně před rokem přitom rovněž na newyorském týdnu módy absolvovala úspěšný modelingový návrat, když se stala hvězdou přehlídky značky Fendi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám